Les Nostres Tradicions

 

Targeta de presentació per a “Les Nostres Tradicions – Motxilles personalitzades”. Una marca que es dedica a la realització de motxilles personalitzades dedicades a les diferents tradicions catalanes, utilitzant la roba característica.
mida original: 49×87 cm
client: Les Nostres Tradicions  /  any: 2012

Targeta de presentación para “Les Nostres Tradicions – Motxilles personalitzades”. Una marca dedicada a la realización de mochilas personalizadas dedicadas a las diferentes tradiciones catalanas, usando la roba característica.
tamaño original: 49×87 cm
cliente: Les Nostres Tradicions  /  año: 2012

Visit card for “Les Nostres Tradicions – Motxilles personalitzades”. A Brand who makes custom bags about catalan traditions, using typical clothes.
original size: 49×87 cm
client: Les Nostres Tradicions  /  any: 2012

 

 

 

 

 

el producte / el producto / the product ____________________

 

 

 

 

 

 

 

 Share 'Les Nostres Tradicions' on Facebook Share 'Les Nostres Tradicions' on Google+ Share 'Les Nostres Tradicions' on LinkedIn Share 'Les Nostres Tradicions' on Pinterest Share 'Les Nostres Tradicions' on Twitter