Nyam!

 

Nyam és un local entre bar, cafeteria i llibreria. Un espai on combinar el plaer de la lectura amb fer un mos. Nyam posa a disposició llibres i còmics per poder llegir-los, fullejar-los i gaudir-ne. D’aquí neix el seu esperit, ja que l’ambientació del local i la seva motivació estan inspirades en el món del còmic.
La idea principal del treball és crear grans vinyetes, que formaran l’ambientació del local, combinant el llenguatge del còmic amb elements d’un bar o una cafeteria, com el menjar que s’hi serveix o altres estris como culleres, forquilles, etc. També es ret homenatge a alguns dels personatges i títols més destacats de la història del còmic, com per exemple Hulk, Els 4 Fantàstics o The Watchmen.
treball fictici / 2010

Nyam es un local entre bar, cafetería y librería. Un espacio donde combinar el placer de la lectura con tomar algo. Nyam pone a disposición libros para que puedas leerlos, ojearlos y disfrutar de ellos, la mayoría de libros son cómics. De aquí nace su espíritu, ya que la ambientación del local y su motivación están inspirados en el mundo del cómic.
La idea principal del trabajo es crear grandes viñetas, que formaran la ambientación del local, combinando el lenguaje del cómic con elementos de un bar o una cafetería, como es la comida que se sirve o algunos utensilios como cucharas, tenedores, etc. También se rinde homenaje a algunos de los personajes y títulos mas destacados de la historia del cómic, como por ejemplo Hulk, Los 4 Fantásticos o The Watchmen.
trabajo ficticio / 2010

Nyam is a place between a bar, cafeteria and bookshop. A place where mix the pleasure of literature and drink or eat something. You can read and enjoy the books there. That’s the spirit, the place setting and the motivation are inspired in comicbook’s world.
The main idea is create big squares in the wall to set the place, mixing comicbooks world with objects from the bar, as food or spoons, forks. That is a tribute to the most celebrated characters and books of comicbooks history as Hulk, Fantastic Four or The Watchmen.
free work / 2010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Share 'Nyam!' on Facebook Share 'Nyam!' on Google+ Share 'Nyam!' on LinkedIn Share 'Nyam!' on Pinterest Share 'Nyam!' on Twitter